Wordt Johnny Depp vervangen door Mads Mikkelsen in Fantastic Beasts 3?

Door Redactie
Mads Mikkelsen,

Mads Mikkelsen zou in gesprek zijn om de rol van Johhny Depp, Gellert Grindelwald, over te nemen in Fantastic Beasts 3. Dat maakt Deadline bekend. Bronnen zeggen dat hij de eerste keuze is van regisseur David Yates om de tovenaar te spelen.

Johnny Depp werd gevraagd op te stappen door Warner Bros. Dat allemaal om de rechtszaak die hij heeft verloren tegen tabloidkrant The Sun. Depp is in opspraak geraakt door de vermeende mishandeling van zijn ex, Aquaman-ster Amber Heard. Johnny krijgt wel een mooie oprotbonus mee van $10 miljoen dollar.

Waar kennen we Mads van?

De Deense filmacteur Mads kun je kennen van de tv-serie Hannibal, waarin hij drie seizoenen lang Dr. Hannibal Lecter speelt. Of misschien heb je hem gezien in Marvels Doctor Strange als schurk Kaecilius. Je weet wel, die schurk met zijn uitgelopen mascara-look.

Wordt Johnny Depp vervangen door Mads Mikkelsen in Fantastic Beasts 3?

Release van de spin-off

De film is door het vertrek van Depp verplaatst van 12 november 2021 naar de zomer van 2022. Gelukkig is de rest van de cast, onder wie Eddie Redmayne en Jude Law, al aan het filmen. Zij moesten in maart stoppen met de opnames vanwege het virus, maar in september kon de productie weer verdergaan.

Nog even wachten dus! Tot die tijd hopen wij op meer nieuws over deze andere Harry Potter spin-off met Dumbledore in de hoofdrol.