Jude Law als Albus Perkamentus in Fantastic Beasts

Veronica Superguide logo
Jude Law als Albus Perkamentus in Fantastic Beasts

Fantastic Beasts krijgt mogelijk een Perkamentus-spin-off

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Het werk aan Fantastic Beasts 3 is begonnen, maar er doen verschillende geruchten over de fantasy-reeks de ronde. Mogelijk maakt HBO een spin-off-serie over Jude Law als de jonge tovenaar Perkamentus!

In de Fantastic Beasts-films redt tovenaar Newt Scamander (Eddie Redmayne) magische dieren, en helpt hij het Ministerie van Magie in de zoektocht naar de levensgevaarlijke Gellert Grindelwald (Johnny Depp). Deze prequelreeks op Harry Potter begon enorm succesvol, maar de tweede film deed het een stuk minder goed.

The Crimes of Grindelwald haalde ‘slechts’ 600 miljoen dollar op. Op zich een aardig bedrag, maar honderden miljoenen minder dan de voorganger. Warner Bros. maakt zich schijnbaar zorgen over de toekomst van de reeks als Fantastic Beasts 3 wéér minder opbrengt.

Fantastic Beasts 3 en verder…

Mocht de opbrengst van de nieuwe film tegenvallen, dan wordt de filmreeks mogelijk stopgezet, en gaat het verhaal verder als serie op streamingplatform HBO Max. Best schokkend, maar dat is niet het enige: er wordt gepraat over een spin-off-serie van Fantastic Beasts die draait om Albus Perkamentus (Jude Law)!

De serie zou zich afspelen tussen Fantastic Beasts en de Harry Potter-films. De serie zou de verhaallijnen nog een stuk meer met elkaar kunnen verbinden, én we zouden eindelijk eens kunnen zien wat voor grootse tovenaar Perkamentus eigenlijk was… In de films wordt het tot nu toe regelmatig gezegd, maar we zien hem bijna nooit in actie!

Eerst maar eens afwachten hoe Fantastic Beasts 3 het in de bioscoop doet! De film staat gepland voor 21 november 2021.

Lees verder