Luuk Ikink, RTL Boulevard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Luuk Ikink, RTL Boulevard

Luuk Ikink verkiest RTL Boulevard boven Jinek

|
|

Laatste update:

Luuk Ikink mag dan wel begonnen zijn als sidekick van Humberto Tan in RTL Late Night, maar dat betekent niet dat hij snel terug zal keren naar een talkshow op de late-avond. Zo laat hij weten in gesprek met Ruud de Wild.

“De charme van een late-avondprogramma is fantastisch, want je hebt publiek, het gesprek van de dag en de gasten van de dag, maar met Boulevard hebben wij nu een programma waar iedereen over praat", zo geeft Luuk aan. Als het aan hem ligt, is hij bij RTL Boulevard voorlopig dan ook niet weg te slaan. "Mijn doel is om dit programma heel lang te doen en om heel lang honkvast op één plek te blijven zitten. Dan helpt het denk ik wel als je een beetje stabiel bent.”

Niet Twans plek

Maar dat hij niet te porren is voor een baantje bij Jinek, betekent niet dat hij vindt dat Eva Jinek (ondanks de kritiek die ze vorige week nog ontving) het slecht doet. “Ik denk dat ze heel tevreden zijn met hoe het nu gaat. Ik denk dat Beau goed op weg was, dat zag je ook aan de cijfers, maar Twan zat echt niet op zijn plek daar. Ik denk dat het Humberto ook gelukt was als hij was blijven zitten.” Beau kan zich daar - met de opmerking die hij maakte - vast wel in vinden.

Lees verder