WTF: Luuk de Jong spreekt slecht Spaans in La Casa de Papel

Luuk de jong

Kende je die al van profvoetballer Luuk de Jong die de bendeleden van La Casa de Papel toespreekt? Nou dat ging dus niet zo gesmeerd als hij zelf dacht. Je kan hem nu zien in de nieuwste trailer voor de Netflix-serie. Vorige week verscheen seizoen 3 op de streamingzender.

Luuk de Jong tekende in juni nog een contract bij Sevilla FC, waar hij tot 2023 ballen in het net mag trappen. De voetballer probeert heel snel Spaans te leren, maar zoals deze trailer laat zien gaat dat niet zomaar.

Superslecht Spaans

In de trailer praat Luuk de Jong zo slecht Spaans dat de hoofdrolspelers van La Casa de Papel niet kunnen geloven wat ze horen. Wat blijkt? Luuk kan helemaal geen Spaans en heeft de klanken uit z’n hoofd geleerd door seizoen 3 te bingen. Ja zo kunnen wij het ook!

Nog meer Nederlanders in Spanje

Luuk is trouwens niet de eerste Nederlander die de Spaanse serie bezoekt. Sierd de Vos en Frank Lammers hadden hebben ook promo's voor de serie opgenomen. Voor nog meer gekkigheden over La Casa de Papel, lees vooral onze toffe weetjes over de Netflix-serie. Het vierde seizoen van La Casa de Papel is ook al aangekondigd door Netflix.