Ferry Bouwman weet het allemaal zo net nog niet met die Spaanse mafkezen

Veronica Superguide logo
Ferry Bouwman weet het allemaal zo net nog niet met die Spaanse mafkezen

LOL! Ferry Bouwman en Sierd de Vos versus La Casa De Papel

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Spanje heeft El Professor, Tokio, Rio en Denver, maar in Nederland hebben we… Ferry Bouwman uit Undercover! Frank Lammers heeft weer even lekker de bokkenpruik op in deze grappige promo voor La Casa De Papel, seizoen 3.

Denver (Jaime Lorente) en Helsinki (Darko Peric) hebben een derde partner op het oog en rusten hem alvast uit met een Dalí-masker en een automatisch geweer. Dan wordt het Ferry Bouwman uiteindelijk toch te veel: hij geeft de hele handel terug en besluit dat hij op tv wel ziet hoe het afloopt, ‘meej un cerveza!’

Erg leuke promo, ook al hebben de Brabantse XTC-producent en de nobele bankrovers uit La Casa De Papel niet zo gek veel met elkaar te maken, ook al duikt Bouwman soms op de vreemdste plekken op! Frank Lammers/Ferry Bouwman is trouwens niet de enige legende die zich het derde seizoen van La Casa de Papel bezighoudt. Wat denk je van Sierd ‘El Sierd’ de Vos die de eerdere afleveringen samenvat in het PSV-stadion?

Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan!

La Casa De Papel

De Spaanse misdaadserie was eind 2017 een enorme hit voor Netflix; het werd zelfs de best bekeken niet-Engelstalige serie ooit voor het streamingplatform. Hoewel La Casa De Papel eigenlijk afgelopen was kocht Netflix de serie over van het Spaanse Antena 3, en kwam er alsnog een derde seizoen.

Dit derde seizoen, waarin de overvallers één van hun vrienden moeten redden van de Spaanse politie kwam van de week online, en is de belangrijkste release van afgelopen week.

Lees verder