La Casa de Papel seizoen 3

Veronica Superguide logo
La Casa de Papel seizoen 3

Weekendtip: La Casa de Papel seizoen 3

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Haal je rode overall en Dalí-masker maar uit de kast! Nee het is niet weer carnaval, maar het derde seizoen van La Casa de Papel staat nu op Netflix. Het langverwachte derde hoofdstuk van de spannende Spaanse misdaadserie, laat zien dat je niet zomaar weg kunt lopen met 2,4 miljard euro.

Een nieuwe missie

‘El profesor’ is terug en stelt een nieuwe team samen met oude en nieuwe bendeleden. De eerste slag ging om geld maar deze keer is het familie dat op het spel staat. Niet iedereen uit het team is namelijk weggekomen met de buit. Er staat een nieuwe mission impossible op de agenda en we kunnen nu nieuwe afleveringen op Netflix bekijken.

Groot internationaal succes voor Netflix

La Casa de Papel is een van de grootste successen van Netflix. Het bewijst dat de streamingdienst niet alleen Amerikaans kijkgenot kan leveren. De Spaanse serie werd wereldberoemd (onder de makkelijker uit te spreken naam Money Heist) en inmiddels kent iedereen de rode overalls met de grappig uitziende Dalí-maskers.

Oorspronkelijk werd de serie uitgezonden op de Spaanse tv, maar na de koop monteerde Netflix de beelden om tot een miniserie van 2 seizoenen. La Casa de Papel seizoen 3 is de eerste geproduceerd onder de Netflix-vleugels en we zien nu al dat het budget flink is toegenomen. Alleen al daarom doen we dit weekend de gordijnen dicht en bingen we La Casa de Papel seizoen 3 alsof het een schaal tapas is.

Lees verder