La Casa De Papel seizoen 3 staat nu op Netflix!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
La Casa De Papel seizoen 3 staat nu op Netflix!

Nieuw op Netflix: deze films en series verschenen afgelopen week

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Deze week verschenen er niet buitengewoon veel nieuwe series en films op Netflix, maar toch valt er weinig te klagen. We zien een o.a. nieuw seizoen La Casa De Papel, Queer Eye én hitcomedy Easy A.

Vanaf vandaag is heel Nederland met zomervakantie. Netflix laat de teugels qua nieuw aanbod ook een beetje vieren. Er verschenen deze week niet bijzonder veel nieuwe films en series, maar Netflix brengt wel een paar krakers!

Series

La Casa De Papel

Het team van de Professor beroofde in de eerste twee seizoenen van La Casa De Papel de Koninklijke Munt in Madrid, en leeft sindsdien een teruggetrokken bestaan. De Spaanse overheid is niet van plan om de brutale overvallers van hun centen te laten genieten, en begint een meedogenloze klopjacht op de criminelen. Als ze de gangster Rio gevangennemen en martelen, smeedt de Professor een nieuw plan om hem te bevrijden. Het langverwachte derde seizoen van La Casa De Papel is de grootste release van deze week.

Queer Eye

De Fab Five delen hun stijltips en levenswijsheden met Amerikanen die door tegenslag, depressie of een groot verlies moeite hebben om het hoofd boven water te houden. Er wordt veel gelachen en gekird in het vierde seizoen, maar de queers hebben altijd oog voor de problemen waar hun gasten mee te maken hebben. Feel good-televisie om je vingers bij af te likken: Yas queen!

Typewriter

Netflix wil zich focussen op series uit niet-Engelssprekende landen, en de Indiase horrorserie Typewriter is daar een mooi voorbeeld van. Een familie trekt in een verlaten familievilla, en ontdekt op zolder een typemachine die een voorouder gebruikte om spookverhalen te schrijven. Al gauw gebeuren er bizarre dingen, en beginnen omwonenden het loodje te leggen.

Films

Easy A

Olive (Emma Stone in haar doorbraakrol) verveelt zich de tandjes, en liegt tegen een vriendin dat ze naar bed is geweest met een willekeurige student. Het gerucht verspreidt zich razendsnel, en al snel staat Olive bekend als de slet van haar school, omdat ze tegen betaling zegt met medestudenten geslapen te hebben. De situatie loopt al snel uit de hand, en Olive moet een manier zoeken om haar reputatie weer te verbeteren in deze prima comedy.

Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein

David Harbour III (David Harbour) duikt in de geschiedenis van zijn vader, David Harbour Jr. (David Harbour) die 40 jaar geleden een rol speelde in een vreemde Frankenstein-film. In deze bizarre nep-documentaire ontdekt hij het ene merkwaardige familiegeheim na het andere. Weer eens wat anders dan zijn rol als sheriff Hopper in het mateloos populaire Stranger Things.

Pacific Rim

Reusachtige monsters uit een andere dimensie vallen de aarde aan, en alleen reusachtige robots kunnen deze ‘kaiju’ tegenhouden. Beukende gigamonsters, verbluffende special-effects en sterren als Idris Elba en Charlie Hunnam maken van Pacific Rim een heerlijke actiefilm.

Snow White And The Huntsman

Het verhaal van Sneeuwwitje krijgt een update in Snow White And The Huntsman. Sneeuwwitje (Kristen Stewart) wordt achtervolgd door haar boze stiefmoeder Ravenna (Charlize Theron), die een stoere jager (Chris Hemsworth) het vuile werk laat opknappen. Als hij ontdekt dat Ravenna hem voor het lapje houdt, helpt hij Sneeuwwitje om haar stiefmoeder te verslaan. Deze week werd bekend dat Chris Hemsworth toch nog terugkeert als superheld Thor! De nieuwe film wordt geregisseerd door Taika Waititi, die eerder verantwoordelijk was voor het geweldige Thor: Ragnarok.

Benieuwd wat er eerder deze maand online kwam, en wat juli nog voor je in petto heeft? Hier vind je de hele lijst.

Lees verder