Luke Perry liet zich begraven in een champignonpak

Veronica Superguide logo
Luke Perry liet zich begraven in een champignonpak

Luke Perry liet zich begraven in een champignonpak

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Beverly Hills, 90210- én Riverdale-acteur Luke Perry is onlangs in de buurt van Nashville begraven. Niet traditioneel met een kist, zo onthult zijn dochter, maar in een champignonkostuum. 

Sophie Perry deelt op instagram een foto van een stel paddenstoelen. Ze onthult dat die voor haar inmiddels een hele andere betekenis hebben. Haar vader Luke, die een aantal maanden geleden overleed na een beroerte, wilde met een mushroomsuit in de grond gaan. 

Hoe dan?

Tja, waarschijnlijk vraag je je meteen af wat het nu precies is en WAAROM, in hemelsnaam. Nou, er zit eigenlijk een erg milieuvriendelijke gedachte achter. Door je te laten begraven in een mushroom burial suit komen er geen afvalstoffen uit je lichaam in de natuur terecht. Ook verschillende metalen en allerlei chemische stoffen worden als het ware 'opgegeten' door het pakje. Uiteindelijk blijft er van je lichaam dan een composthoop over. 

Paddenstoelenpak

Deze paddenstoelenoutfit is een creatie van designer Jae Rhim Lee. Als je 7 minuten de tijd hebt: hierboven legt ze uit wat het pak nu precies doet. 

Riverdale-afscheid

Overigens moesten kijkers thuis vorige week nogmaals afscheid nemen van Luke. Hij dook nog één laatste keer op als Fred Andrews in Riverdale. Hoe de show nu verdergaat zonder zijn grote vaderfiguur, is nog niet bekend. Mogelijk krijgt Molly Ringwald, die Archie's moeder Mary speelt, een grotere rol. 

Lees verder