Luke Perry

Veronica Superguide logo
Luke Perry

Luke Perry deze week voor het laatst te zien in Riverdale

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het is alweer anderhalve maand geleden sinds het plotse overlijden van Riverdale-acteur Luke Perry. Deze week wordt de laatste aflevering waarin de acteur te zien is uitgezonden en krijgen we meer duidelijkheid over het einde van zijn personage. Pak je zakdoek er maar vast bij, het belooft emotioneel te worden.

Weer hard aan het werk

Na het overlijden van Luke Perry werden de opnames tijdelijk stopgezet. Iedereen was erg aangeslagen door het nieuws en had, heel begrijpelijk, tijd nodig om dit te verwerken. Inmiddels is de cast weer fulltime bezig; er komt namelijk een vierde seizoen aan! Sinds het begin was Perry te zien als de vader van Archie, Fred Andrews.

One last time

Door zijn plotselinge dood ontstonden er veel vragen over de toekomst van zijn personage. Aan deze onduidelijkheid komt nu een einde. Riverdale-maker Roberto Aguirra-Sacasa vertelt op Twitter in een emotioneel bericht dat Perry deze week voor het laatst te zien is. “Deze week is de laatste aflevering van Riverdale die Luke nog heeft gefilmd. Zoals altijd geeft Fred waardevol advies aan Archie. Een prachtig, oprecht moment tussen vader en zoon. Ik zou willen dat deze scènes voor altijd door konden gaan.” 

Aankomende woensdag is de aflevering te zien op de Amerikaanse zender CW. De aflevering is vanaf donderdag te zien op Netflix. Riverdale is niet de laatste keer dat je de acteur nog kunt zien, hij heeft ook een rol opgenomen voor de nieuwste Quentin Tarantino-film Once Upon a Time in Hollywood

Lees verder