Luke Perry

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Luke Perry

Luke Perry eerbetoon wordt de "belangrijkste Riverdale-aflevering ooit"

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Riverdale begint het vierde seizoen met een eerbetoon aan de overleden acteur Luke Perry. Dit maakt producent Roberto Aguirre-Sacasa bekend via Twitter met een foto van het script. 

In Memoriam

De eerste aflevering, die in oktober uitkomt, heeft als titel 'In Memoriam'. “Waarschijnlijk de belangrijkste aflevering van Riverdale die we dit jaar, of misschien wel ooit, zullen maken”, schreef Roberto. “Een eerbetoon aan onze verloren vriend. Dankbaar voor de mogelijkheid om Luke en Fred op deze manier te eren.

Fred Andrews

In april werd de laatste aflevering uitgezonden waarin Perry te zien was. Toen is ervoor gekozen om het vertrek van zijn personage Fred Andrews pas in het vierde seizoen te verwerken. Aguirre-Sacase zei destijds: “Toen Luke overleed hadden we het einde van het derde seizoen al helemaal uitgedacht. We wilden daar niet iets tussen proppen en het daardoor niet tot z’n recht laten komen.” 

Luke Perry overleed in maart op 52-jarige leeftijd aan de gevolgen van een beroerte. De acteur is nog een keer te zien in de Quentin Tarantino-film Once Upon A Time In Hollywood die 15 augustus 2019 uitkomt. Het vierde seizoen van Riverdale begint in Amerika op 9 oktober en waarschijnlijk staat het de volgende dag bij ons op Netflix. 

Lees verder