• TV
  • Lange Leve de Liefde

LLDL: Mark verpletterd door paaldansende Ashley

Ashley in LLDL

Op eerste date gaan de meeste mensen uit eten, naar de film of een gezellig avondje uit. Ashley pakte het anders aan: die gaf meteen een paaldansact, en haar date Mark wist niet wat hem overkwam!

In Lang Leve de Liefde verklaarde Mark dat hij ‘wel Barbies heeft gehad, met volle lippen en dikke tieten’, maar die dagen zijn voorbij! ‘Het punt is: dat soort mensen zijn meestal niet zo slim.’ Het is… nogal een binnenkomer!

LLDL: durven of willen?

Gelukkig is zijn date Ashley behoorlijk dapper! De alleenstaande moeder is opticien, en zoekt een eerlijke man die ze kan vertrouwen. ‘Ik doe mee met dit programma omdat het een beetje out of the box is. Niet iedereen durft dit, en ik wel.’ Vaste kijkers van LLDL wisten natuurlijk beter: deelname aan het programma is niet zozeer een kwestie van durven, maar moet je het echt willen?

Stoute gedachtes

Helaas was er weinig tijd om aan Mark en Ashley te wennen, maar in de preview zagen we alvast een hilarisch fragment. Ashley blijkt te paaldansen als hobby, en ze geeft Mark een stomende privéshow: ‘Heb jij al stoute gedachtes over mij?’ 

Mark in LLDL
© Talpa

Nou, zo te zien heeft Mark die wel, Ashley! We hebben een man niet meer zo enthousiast gezien sinds Freek Vonk een woestijnkameleon bij z'n lurven greep.

Lang Leve de Liefde

Programma’s komen en gaan, maar Lang Leve de Liefde blijft voorlopig nog wel even bestaan! Het populaire datingprogramma trakteert ons regelmatig op ongemakkelijke, hilarische óf onbeschofte momenten. Of Ashley’s capriolen aan de danspaal zorgen voor een goede start zien we morgen!

Je ziet Lang Leve de Liefde elke werkdag op SBS6, vanaf 19.00 uur.