Kijkers-LLDL verbaasd: 'Nog nooit meegemaakt dat een man mij niet leuk vindt'

Lang Leve de Liefde

Lucia snapt niet dat Maurice de 'influencer' niet ziet zitten. 'Dat maak ik niet vaak mee'

Hoewel Lucia en Maurice in het begin van hun verblijf van de Lang Leve de Liefde-villa nog best een leuke klik hebben, krijgt hun eerste date niet bepaald een happy ending. Dat heeft er misschien iets mee te maken dat Lucia haar social media erg belangrijk vindt. Als ze moet antwoorden op de vraag: 'een maand geen social media of een maand je partner niet zien?', kiest ze voor de tweede optie. Lucia is naar eigen zeggen een influencer op TikTok. “Ik ga geen maand zonder social media”, zegt ze stellig. “Dat kan ik die mensen niet aandoen, die zijn 'dondersgek' op mij”, waarmee ze haar volgers op TikTok bedoelt. Maurice heeft niet zo veel met social media en is liever een maand met z'n partner, wat Lucia 'heel grappig' vindt.

'Met jou wil ik niet onder de lakens duiken'

Als Lucia zich 's ochtends klaarmaakt in de badkamer, vraagt ze zich hardop af wat Maurice eigenlijk van haar vindt. “Ik krijg helemaal niet de indruk dat hij mij leuk vindt. Gewoon helemaal niet. Dat maak ik niet vaak mee, eerlijk gezegd. Ik ben er in de war van.” Als ze twee even later op de bank zitten gooit ze het hoge woord eruit. “Ik krijg niet echt het idee dat je mij leuk vindt”, vertelt ze tegen Maurice. “Je merkt al vrij snel of je een klik hebt, ja of nee. Bij jou heb ik niet de klik: met jou wil ik onder de lakens duiken, met jou wil ik overal gezellig naartoe”, antwoordt hij eerlijk. Daar snapt Lucia helemaal niks van. “Waar ligt dat nou aan, ik heb nog nooit in mijn leven meegemaakt dat een man mij niet leuk vindt”, antwoordt ze, waarop Maurice hard begint te lachen. Hoewel hij het vooral heel lollig vindt dat Lucia zelfverzekerd overkomt, zijn kijkers van Lang Leve de Liefde haar helemaal beu.

Lang Leve de Liefde zat de laatste tijd vol met opmerkelijke momenten. Van het 'gastoptreden' van Gerard Joling, tot de zoveelste legofan en nog veel meer grappige en pijnlijke momenten

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast apps.