• Lange Leve de Liefde

Ophef over onbeschofte Ivo bij Lang Leve de Liefde

Ivo uit Lang Leve de Liefde

Wat op papier een goede match lijkt, kan in de praktijk toch ongelukkig uitpakken. Zoals vanavond in Lang Leve de Liefde, tussen Wendy en de toch wel zeer 'onbeschofte' Ivo.

Het had een match made in heaven kunnen zijn tussen Wendy en Ivo. Allebei 48, allebei dol op tatoeages. Zij was op zoek naar een goudeerlijke, gespierde badboy en hij naar iemand met wie hij kon shoppen. Oh en iemand 'die er niet bij ligt als een dooie zeester tijdens de seks'. Gewoon, een leuke, sympathieke vent dus. Helaas voor Wendy was hij alleen wel een érg goudeerlijke badboy.

Leeftijdsverschil

De date begon al wat stroef toen ze elkaar leeftijd moesten raden. Dat ze allebei 48 waren had Ivo echt niet verwacht. "Er zit nu ook een oudere vrouw met een jongere man", zegt Ivo tegen een verbouwereerde Wendy. Ivo dacht namelijk dat ze zestig was. Ouch. Als hij vervolgens met z'n dochter belt om te klagen over de date, prikt zij de bubbel even door. Zo jong ziet hij er ook niet meer uit. Zeker nu hij geen haar meer heeft. Van je kinderen moet je het hebben.

Onbeschofte Ivo

Ivo dacht kennelijk dat het niet uitgezonden zou worden, want hij reeg de beledigingen vervolgens aan elkaar. Een kleine bloemlezing uit zijn werk:

"Echt zo’n oud gezicht, ze ligt al opgebaard."

"Die moet natuurlijk haar hele gezicht volplamuren"

"Die moet natuurlijk nog eerst gebalsemd worden"

"Wat een raar wijf"

Kijkers op Twitter vonden Ivo maar een onbeschofte kerel.

Geen verlenging

Zoals verwacht liep het niet goed af en Wendy had er al geen trek meer toen Ivo z'n stem ging verheffen. Het eindgesprek werd dan ook niet echt gezellig, dus besloten de twee hun koffertje maar weer te pakken. Wendy zoekt voortaan haar heil maar ergens anders. Ivo zou graag nog eens terugkomen. Dus ben je enthousiast geworden na dit verhaal, kun je je nú aanmelden bij de productie.

Lang Leve de Liefde zie je op werkdagen rond 19.00 uur op SBS6.