Lizzy Married at First Sight

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lizzy Married at First Sight

Lizzy uit MAFS verrast door andere kandidaat

|
|

Laatste update:

Lizzy uit Married at First Sight mocht gisteren 26 kaarsjes uitblazen. Of hubbie Lars er ook bij was, weten we natuurlijk nog niet, maar Lizzy kan het wel heel goed vinden met een andere MAFS-kandidaat!

Waar het ene MAFS-huwelijk totaal niet lekker gaat, worden andere stellen juist hartstikke verliefd. Deelnemers Lizzy en haar man Lars lijken in die laatste categorie te belanden. De Brabantse sloot niet alleen Lars in haar hart, maar raakte ook goed bevriend met deelnemer Danny. Die kwam met een leuke verrassing!

We hebben een podcast met kijktips!

Verrassingsbezoekje

Uiteraard kon Lizzy door corona geen dikke party organiseren, maar het werd toch nog een bijzondere dag. "It's my birthday. Door corona helaas geen verjaardagsfeest, maar hoe leuk is het dan als vrienden je komen verrassen. Danny stond spontaan voor mijn deur met bloemen en taart, super lief!", schreef Lizzy gisteren op Insta bij een foto van het verrassingsbezoekje.

Lizzy en Lars

We hopen dan maar dat Lars stiekem de foto maakte of iets dergelijks; want van alle MAFS-stellen lijken deze twee tot nu toe de meeste kans te maken om een scheiding af te wenden. Dat Lizzy en ook Danny op deze foto geen trouwringen meer dragen, zegt helemaal niets. Die moeten ze van de programmamakers af doen als ze in de openbaarheid treden. Zo kan de uitslag in ieder geval niet verklapt worden, legde Lars eerder uit.

Married at First Sight is elke maandag en dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken kan op Videoland.

Lees verder