Married at first sight, aron en monique

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Married at first sight, aron en monique

MAFS-Monique blij verrast door cadeau partner: ‘Ik word er helemaal verlegen van’

|
|

Laatste update:

Married At First Sight-deelnemers Monique en Aron lijken een goede match te zijn. De vonken spatten van het scherm af en Aron doet er nog een schepje bovenop met een cadeautje voor zijn nieuwe partner.

Romantische gebaren

Het koppel zit goed in de huwelijksnacht na een veelbesproken bruiloft, waar de ex van Monique nog een grote rol had. Om haar te verrassen bracht Aron een cadeautje mee. Zelfs al voor de huwelijksreis begint, wordt Monique overladen met romantische gebaren!

De slechtste film op Netflix ooit is…meer

‘Ik word er helemaal verlegen van’

Aron vindt het tijd voor een cadeautje: “Ik hoop dat elke dag met jou een feestje wordt en bij een feestje hoort ook een cadeautje.” Monique krijgt een geurkaars en is blij verrast door het gebaar van haar nieuwe echtgenoot. Ze dacht dat ze nooit op romantische mannen viel, maar dit vond ze toch wel heel leuk om te ervaren. “Ik word er helemaal verlegen van.” Zelfs twitteraars waren helemaal fan van het lieve gebaar van Aron!

Naast Aron en Monique hebben Freddy en Sylvia elkaar ook helemaal gevonden. Helaas lijken niet alle huwelijken een goede match, want bij Mick en Daisy loopt het wat minder soepel. Benieuwd hoe het met de rest van de deelnemers gaat?

Married at First Sight is elke maandag- en dinsdagavond om 20:30 te zien op RTL4.

Lees verder