Jan Versteegh in Lingo

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jan Versteegh in Lingo

Groen! Groen! Groen!: Lingo verlengd met tweede seizoen

|
|

Laatste update:

Goed nieuws voor de fans van Lingo: de comeback van de quizklassieker is succesvol genoeg om een tweede seizoen te verzekeren!

Bombarie

Afgelopen zomer keerde Lingo met veel bombarie terug op de buis. Deze keer bij SBS6! En daarbij was natuurlijk de grote vraag wie Lucille Werner zou opvolgen. De keus viel uiteindelijk op Jan Versteegh! Ondanks de wat lauwe ontvangst keken 802.000 kijkers naar de comeback van de quizklassieker. Daarna liepen de kijkcijfers wat terug, maar het taalspelletje weet gemiddeld nog steeds dagelijks 644.000 mensen te boeien. En dat is genoeg reden voor SBS6 om Lingo een tweede seizoen te gunnen.

Groen! Groen! Groen!: Lingo verlengd met tweede seizoen

Jurylid

“We hebben het programma in eerste instantie voorzichtig besteld, omdat het toch even spannend was of het spelletje na vijf jaar afwezigheid echt zou aanslaan”, zo vertelt mediadirecteur Marco Louwerens tegenover het ANP. Nu Lingo zich opnieuw heeft bewezen, zal het in ieder geval tot de zomer van 2020 te zien zijn. Uiteraard is de presentatie opnieuw in handen van Jan Versteegh. Lingo-coryfee JP keert terug als jurylid én voice-over!

Lingo is iedere werkdag om 20.00 uur te zien op SBS6.

Lees verder