Leroy in tranen door ex Maxime Meiland

Leroy Molkenboer, Maxime Meiland en Claire

Maxime Meilands ex Jaap, de vader van dochtertje Claire, speelt geen rol bij de opvoeding van de kleine reality-ster. Dat hij nu toch contact zoekt met Maxime, maakt haar vriend Leroy enorm verdrietig.

Maxime was nogal radeloos toen Jaap vorig jaar (na drie jaar) opeens een appje stuurde. Hij was klaar om Claire te ontmoeten, zo schreef hij toen, en Maxime vindt dat enorm lastig. "Mijn vriendinnen zeggen dat ik jaren op hem heb moeten wachten, dus dat ik nu ook mijn tijd mag nemen", gaf ze eerder aan. Nu onthult ze in magazine &C dat de berichtjes van Jaap ook bij Leroy keihard binnenkomen...

Leroy in tranen

Leroy Molkenboer, met wie Maxime eerder deze maand dochtertje Vivé kreeg, vreest dat Claire misschien niet meer de hele tijd bij hen kan zijn als ze haar vader eenmaal ontmoet. De kleine meid noemt Leroy nu 'papa'. "Ik vind het zo zielig voor Leroy, want elke keer dat Jaap appt, staan de tranen bij Leroy in de ogen. Hij is bang dat als Jaap eenmaal weer in beeld komt, Claire bij ons wordt weggehaald."

'Jaloezie'

Volgens Maxime speelt er "jaloezie" bij deze Jaap. Hij begon volgens haar pas te appen toen Leroy in beeld kwam. Maxime zit er al met al flink mee in haar maag: ze wil Claire ook niet haar vader ontnemen. Zus Montana staat er anders in: "Claire is nog zo klein, als ze dan ook nog die hele andere familie erbij krijgt..." Martien vindt dat ook: "Veel te ingewikkeld voor dat meisje."

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.