• BN'ers

Hond verklapt: Leontine Borsato heeft oude naam terug

Leontine Ruiters

Leontine Ruiters heeft definitief afscheid genomen van de achternaam Borsato. Dit meldt de hond(!) van de familie op Instagram. 

Leontine Ruiters en haar kinderen hebben een nieuwe labradoedel, genaamd Obi. Natuurlijk moest dit nieuwe gezinslid een eigen Instagram-pagina, waar het dier belangrijke informatie deelt over de familie.

In een vraag-en-antwoord-sessie kwam de vraag voorbij waarom de achternaam van Obi ‘Ruiters’ is. Volgens het account heeft Leontine inmiddels haar meisjesnaam weer aangenomen, nadat ze is gescheiden van zanger Marco Borsato.

Leontine Ruiters, voorheen Borsato
© Instagram

De enige echte, Leontine!

Er bestond enige verwarring over Leontines achternaam, omdat ze op Instagram nog steeds te vinden is als Leontine Borsato. Dit heeft ermee te maken dat Leontine haar accountnaam wil veranderen in ‘Leontine’, maar dat dit nog niet gelukt is.

Leontine scheidde in 2020 van Marco Borsato, toen bekend werd dat hij er meerdere buitenechtelijke relaties op nahield. Later leken de twee toch weer samen te komen, maar na de heftige beschuldigingen aan het adres van Marco is de relatiestatus ongewis. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we De Harry Potter-quiz, The Bubble en Julia. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.