Leonardo DiCaprio

Veronica Superguide logo
Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio wordt tegenspeler Jennifer Lawrence in Netflix-komedie Don’t Look Up

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Netflix heeft weer een megaster weten te strikken voor zijn nieuwe komediefilm. Leonardo DiCaprio gaat de tegenspeler worden van Jennifer Lawrence in Don’t Look Up.

Van Jennifer wisten we al dat ze mee ging doen, alleen was het heel even spannend voor Leonardo. Hij is namelijk ook bezig met Martin Scorsese’s Killers Of The Flower Moon. Gelukkig was het mogelijk om later te beginnen aan dat project, zodat hij Don’t Look Up kan toevoegen aan zijn indrukwekkende IMDB-lijst.

Fake news

Don't Look Up gaat over twee wetenschappers (Jennifer en Leonardo) die ontdekken dat een meteoor de aarde zal raken. Ze trekken natuurlijk aan de alarmbel, maar bizar genoeg geloofd niemand het duo en roepen tegenstanders dat het fake news is. Ja dit wordt een griezelig realistische komedie…

Wij hebben van beide acteurs een lijstje met hun beste rollen. Die van Leonardo vind je hier dit is de lijst van Jennifer!

Film1-zenders een weekend open bij Ziggo!

Hollywoods grootste namen

Dacht je dat dit de enige grote namen waren in Don’t Look Up? Nou, echt niet! Hou je vast, dit is de rest van de cast: Meryl Streep, Jonah Hill, Himesh Patel, Timothée Chalamet, Cate Blanchett, Rob Morgan, Ariana Grande, Kid Cudi, Matthew Perry en Tomer Sisley.

Adam McKay is de regisseur van Don’t Look Up. Hij maakt al jaren komediegoud met films zoals The Other Guys, The Big Short, Vice en Ant-Man.

Volgende maand begint de cast met filmen en een Netflix-releasedatum is nog niet bekend. Wij houden je op de hoogte!

Lees verder