Ruben Nicolai in Lego Masters van RTL 4

Veronica Superguide logo
Ruben Nicolai in Lego Masters van RTL 4

LEGO Masters krijgt speciale kindereditie; geef je nu op!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Begin dit jaar kwam RTL met LEGO Masters op de proppen, een bouwshow waarin duo's de plezantste LEGO-bouwsels in elkaar klikken. Deze Belgisch-Nederlandse productie viel énorm in de smaak bij kijkers thuis. Het verrast ons daarom ook niet dat LEGO Masters een speciale editie voor kinderen krijgt!

LEGO Masters voor kinderen

Hoera! Het heerlijk positieve LEGO Masters gaat uitbreiden! Het blokjesbouwprogramma krijgt van RTL een speciale kindereditie. Helaas moeten we jullie enthousiasme meteen wel een klein beetje temperen: een groot verschil is dat het ditmaal niet om een heel seizoen zal gaan, maar om één aflevering, waarin kinderen tussen 7 en 12 jaar in teamverband de mooiste creatie bouwen. Gelukkig is er echter wel één constante: ook deze variant zal door Ruben Nicolai aan elkaar gepraat worden.

Geef je op voor deze kindereditie

Is jouw kind creatief met LEGO? RTL is nog op zoek naar talentvolle jonge deelnemers voor LEGO Masters. Aanmelden doe je achter deze klik. Daarnaast is de zender trouwens ook nog steeds op zoek naar deelnemers voor het tweede seizoen van de versie voor volwassenen.

Wij laten jullie ten slotte achter met een terugblik op het eerste seizoen van dit programma. Zo vroegen we ons laatst af hoe het nu met winnaars Jan en Lola gaat. Ook zetten we negen creaties op een rijtje waar de LEGO Masters jaloers op zouden zijn.

Lees verder