wie is de mol widm finalisten 2021 charlotte renée rocky

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
wie is de mol widm finalisten 2021 charlotte renée rocky

Finale: De Mol probeert kandidaten geld uit de pot te laten spelen

|
|

Laatste update:

Het is vanavond tijd voor de finale van Wie is de Mol? Renée, Charlotte of Rocky, wie van deze drie kandidaten blijkt uiteindelijk de Mol te zijn? Uiteraard geeft presentator Rik ons volgende week pas echt het verlossende antwoord… Dat betekent echter niet dat er vanavond geen spannende uitzending op het programma staat!

De Mol wil de kandidaten verleiden...

De Mol zet vanavond voor de laatste keer alles op alles om zoveel mogelijk geld uit de pot te houden. Dat doet zij op een wel heel sluwe manier… De Mol spant namelijk de overige twee kandidaten voor haar karretje! In onderstaande preview horen we Rik zeggen dat de Mol hen zal proberen te verleiden om geld uit de pot te spelen…

Kijktips? Luister Bankplakkers!meer

Speelt Charlotte opnieuw geld uit de pot?

We zien in het filmpje hierboven hoe Renée, Charlotte of Rocky afdalen in een door kaarsen verlicht gangenstelsel. In de nissen liggen enveloppen. De dreigende woorden van Rik doen ons vermoeden dat die niet allemaal gevuld zijn met geld voor de pot. Zou er misschien mingeld in zitten? Zo te zien, staat Charlotte er in ieder geval wel voor open om een gokje te wagen! We horen haar eerst nog heel dapper zeggen dat ze de envelop niet gaat pakken, maar vervolgens zien we toch haar hand richting de nis bewegen! En dat verbaast ons eigenlijk niets… Het zou namelijk niet de eerste keer zijn dat zij nogal laconiek omgaat met de pot.

Wie is de Mol? is vanavond om 20:30 uur te zien op NPO 1. Krijg je ook geen genoeg van het programma? In dit lijstje verzamelen we de beste hints en aanwijzingen voor je. Kun je lekker meepuzzelen! Ook leuk: Superguide heeft dit jaar met een eigen WIDM-poule en de winnaar gaat naar huis met een toffe prijs. Doe je mee?

Lees verder