Laatste kans: Netflix verwijdert déze films

Welke titels gaat Netflix verwijderen deze week? In deze lijst lees je van welke films en series je afscheid moet nemen de komende dagen.

Door Lise Knipping
Netflix

Deze week is er eentje voor in de boeken en we kunnen opgelucht ademhalen, want we hoeven maar afscheid te nemen van slechts twee titels! Kijk de Franse film Hors Normes en de actiefilm The Hitman's Wife's Bodyguard nog snel voor het te laat is!

The Hitman's Wife's Bodyguard (2021)

In dit vervolg op The Hitman's Bodyguard staan Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek en Gary Oldman weer bij elkaar voor een hilarische film vol actie en spanning. In het tweede deel voert bodyguard Michael Bryce een belangrijke operatie uit aan de Amalfikust waar hij een gevaarlijke cyberaanval moet voorkomen. Nóg leuker is dat de actiefilm ook een Nederlands tintje heeft, want 'onze eigen' Noortje Herlaar en Barry Atsma zijn te zien in The Hitman's Wife's Bodyguard.

Hors Normes (2019)

Staat Intouchables in jouw rijtje van favoriete films? Dan moet je Hors Normes - van dezelfde makers van de Franse topfilm - zeker niet overslaan! Dit hartverwarmende drama vertelt het bijzondere verhaal van twee vrienden die zich inzetten voor autistische kinderen door opvang te bieden. Daar ontstaan mooie, grappige, maar ook confronterende situaties.

Deze week verdwijnt...

9 februari

The Hitman's Wife's Bodyguard (2021)

Hors Normes (2019)

Deze maand verdwijnt ook…

14 februari

For Life (seizoen 2)

20 februari

Fifty: The Series (seizoen 2)

24 februari

Sin Senos sí Hay Paraíso (3 seizoenen)

26 februari

Six Windows in the Desert (seizoen 1)

27 februari

Blue Exorcist (2 seizoenen)

Miraculous: Tales of Ladybug and Cat Noir (3 seizoenen)

Sammy and Co (seizoen 1)

The Bold Type (4 seizoenen)

The Challenge (2 seizoenen)

Gelukkig komen er ook meer dan genoeg titels bij op de streamingdienst. Check onze Nieuw op Netflix-maandlijst om te zien welke series en films de komende tijd op Netflix verschijnen.