Trailer! La Casa de Papel seizoen 4 begint met enorme chaos

Netflix-serie La Casa de Papel cast

Kijkcijferkanon La Casa de Papel keert bijna terug voor een vierde seizoen! Om dat heugelijke feit te vieren, komt Netflix met een nieuwe trailer. En daarin wordt meteen duidelijk welke chaos de Spaanse overvallers te wachten staat…

Nieuwe trailer voor La Casa de Papel seizoen 4

Seizoen 4 van La Casa de Papel wordt dus goed afgetrapt met een flinke portie chaos! De Professor denkt namelijk dat Lisbon geëxecuteerd is. Ook hebben Rio en Tokio net een legertank opgeblazen. En daarnaast vecht Nairobi voor haar leven... Ondertussen wordt de geplande overval ernstig in gevaar gebracht door een vijand in hun midden. Met andere woorden: de roversbende beleeft één van hun moeilijkste periodes ooit. Hoe dat eruitziet, check je in de trailer hieronder!

La Casa de Papel seizoen 4 Netflix-releasedatum

Nog een klein maandje en dan is het eindelijk zover! La Casa de Papel keert in april terug op Netflix voor een vierde seizoen. De nieuwe afleveringen werden in december aangekondigd. Er was tot op heden nog niet zoveel bekend over de nieuwe avonturen van de Spaanse overvallers, maar gelukkig hebben we dankzij bovenstaande trailer de smaak meteen weer goed te pakken!

La Casa de Papel seizoen 4 is vanaf 3 april te zien op Netflix. Je kunt dan meteen alle nieuwe afleveringen checken. O, en vergeet die bijzondere documentaire trouwens ook niet!