Floortje Dessing bij Sterren op het Doek

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Floortje Dessing bij Sterren op het Doek

Kritiek op 'arrogante' reactie verliezer Sterren op het Doek

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Floortje Dessing kreeg de eer om geschilderd te worden in Sterren op het Doek en deze aflevering leidde, net zoals DWDD afgelopen week, tot veel ophef. Schilderes Gaïd Ombre reageerde volgens de kijkers nogal arrogant toen ze van Floortje hoorde dat haar schilderij niet de mooiste was. Ze had namelijk allang verwacht dat dat van haar de winnaar zou zijn. 

Echt niet verwacht

“Echt!? Had ik niet verwacht,” reageert de kunstenares verrast wanneer ze hoort dat haar schilderij afvalt. Floortje noemt hierbij dat het een lastige keuze is omdat de anderen ook "echt heel mooi" zijn en daarop reageert ze: “Ja, maar ik vind dit mooier. Ik hou er minder van als het een portret is en meer als er een verhaal in zit. Maar ja dat is smaak…” 

Kritiek

Tsja, dit valt dus bij de kijkers niet zo in de smaak. Net zoals bij de arrogante hondencoach bij Zomer met Artheeft Twitter heeft hier genoeg over te zeggen: 

Facebookberichtje

De kunstenares kon zelf wel om de vele reacties lachen. Op Facebook post ze een berichtje: "Zó Nederlands" 

De winnaar

Floortje koos uiteindelijk voor een portret waar ze haar favoriete jasje draagt. In Sterren op het Doek worden BN'ers geschilderd door drie kunstenaars. Een mag mee naar huis worden genomen en de rest wordt geveild. 

Lees verder