Kijkers van Zomer met Art reageren fel op arrogante hondencoach

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kijkers van Zomer met Art reageren fel op arrogante hondencoach

Kijkers van Zomer met Art reageren fel op arrogante hondencoach

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Hondeneigenaar Tijn Noordenbos was te gast in Zomer met Art om de Nederlandse hondenliefhebbers uit te leggen dat het helemaal niet zo erg was dat hij zijn hond in de auto achterliet. Helaas voor hem zat de hondencoach Leidy Zijlstra tegenover hem om duidelijk te maken dat die man niet goed bij z’n hoofd is.

Eencellige hondeneigenaar

Noorderbos vertelt dat hij zijn hond dus even in de auto had laten wachten, maar dat de raampjes openstonden en het volgens hem ook nog niet zo warm was om 9 uur 's ochtends. Toch besloot de politie dat het te heet was voor de hond en haalde hem uit de auto. 

Hondencoach Zijlstra was het ook zeer duidelijk niet eens met Noorderbos en barste los. “Het eerste wat ik dacht toen ik het berichtje las: kippenvel, daar hebben we weer zo’n eencellige hondeneigenaar die het bagatelliseert. Die denkt: mijn hond die leeft, die kwispelt, die is blij, maar ik denk niet dat je echt beseft dat het een gelukshond is.” 

Medelijden

Kijkers krijgen bijna medelijden met de hondeneigenaar door het wijzende vingertje van Zijlstra. Ook mag ze volgens velen eerst wel even leren om met ‘u’ te spreken. Hier een vermakelijke selectie uit de twitterreacties:

Merel Westerik

Co-host Merel Westerik kreeg juist veel lof van de kijkers. Ook zij was het niet eens met de eigenaar, maar liet zien dat je ook op een respectvolle en volwassen manier een discussie kan houden. 

Lees verder