• Hollywood

Kort Pitt-ig: Brad Pitt steelt de kapsels van zijn vrouwen?

Door Redactie
Brad Pitt en Angelina Jolie delen hetzelfde kapsel

Brad Pitt maakt niet alleen indruk met zijn imposante filmcarrière, ook haalde hij regelmatig de spotlights met enkele spraakmakende Hollywood-romances. Opvallend én hilarisch: de superster, nu te zien in de actiefilm Bullet Train, kopieerde telkens de haardracht van zijn kersverse liefje!

1. Juliette Lewis

1989 - 1993

Brad en Juliette werden verliefd op de set van de tv-film Too Young to Die? (2000) en speelden later samen in de misdaadthriller Kalifornia (1993). Brad was zo gek op Juliette dat hij een foto van haar meenam naar zijn kapper en zei: 'Dit wil ik ook!' Het resultaat: halflange, semi-warrige, blonde lokken. Na vier jaar was de actrice het kameleongedrag van haar hubby zat en zette ze een punt achter de romance.

2. Gwyneth Paltrow

1994 - 1997

Ze ontmoetten elkaar tijdens de opnames van de thriller Se7en waarna de elektriciteit door de studio knetterde. Toen Gwyneth een eenvoudige korte, geblondeerde haarstijl nam (een ‘pixie cut’), had Brad niet veel later vrijwel precies dezelfde haardracht. Ook begon hij matchende kleding én identieke zonnebrillen te dragen. Aandoenlijke adoratie of sneu kopieergedrag? Oordeel zelf!

3. Jennifer Aniston

1998 - 2005

Werden in 1998 door hun toenmalige manager aan elkaar gekoppeld waarna ze in 2000 in Malibu trouwden. Ook nu was Brad er weer als de kippen bij om de looks van zijn lief te imiteren. De bekendste: hun nonchalante hippie-coupe met blonde highlights. Meer passende stylingplannen konden na hun scheiding in 2005 de kast in. Zijn nog wel steeds zeer goede vrienden.

Brad Pitt en Jennifer Aniston delen hetzelfde kapsel
© Brunopress

4. Angelina Jolie

2005 - 2019

Vielen voor elkaar op de set van Mr. & Mrs. Smith waarna Pitt en Jolie ruim tien jaar lang dikwijls gelijktijdig van uiterlijk veranderden. Van strak achterovergekamde zwarte coupes met bijpassende zonnebril, tot lang krullend karamelbruin haar tot over de schouders. In 2016 wilde La Jolie scheiden wegens ‘onoverkomelijke meningsverschillen’. Was ook zij Brads copycat-gedrag zat?

Brad Pitt en Angelina Jolie hebben wéér hetzelfde kapsel!
© Brunopress

Brad Pitt met pensioen?

Waarom Brad de kapsels van zijn partners overnam is nog altijd een mysterie. Misschien vertelt hij het over een tijdje wel: de acteur is van plan om binnenkort te stoppen met acteren. Je ziet hem nú nog wel in de grappige actiefilm Bullet Train.

Dit verhaal verscheen eerder in Veronica Superguide. Nooit meer iets missen? Sluit dan snel een voordelig abonnement af!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.