Angelina Jolie en Brad Pitt

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Angelina Jolie en Brad Pitt

Dit waren de liefjes van Brad Pitt

|
|

Laatste update:

Brad Pitt heeft ongeveer half Hollywood in z'n bed gehad. Voor zover we weten heeft de ster-acteur al meer dan 15 harten gebroken. Wij zetten de bekendste liefjes van Brad voor je op een rij!

1. Robin Givens (1989)

Een van de eerste klussen van de jonge Brad was een gastrolletje in de sitcom van Robin Givens Head of the Class. De Riverdale-actrice en Brad hadden een goede connectie maar hun relatie werd rap beëindigd toen Mike Tyson – destijds Robins man – hen betrapte in bed…

Dit waren de liefjes van Brad Pitt

2. Christina Applegate (1989)

Het is algemeen bekend dat Brad Pitt en Friends-actrice Jennifer Aniston een relatie hadden, maar wist je ook dat hij veel eerder met ‘Rachels’ zus heeft gedatet? In 1989 hadden de twee een korte relatie. Christina, die Amy Green speelde, nam hem mee als date naar de MTV Movie Awards, maar ditchte Brad halverwege voor iemand anders. Ouch…

Dit waren de liefjes van Brad Pitt

3. Jill Schoelen (1989)

1989 was een druk jaar voor de knappe hunk. Nadat het uitging met Christina ontmoette hij Jill Schoelen op de set van horrorfilm Cutting Class. De twee waren zelfs drie maanden verloofd, totdat Jill aanpapte met de regisseur van een andere film. Misschien is Brad toch niet zo’n hartenbreker als we dachten?

4. E.G. Daily (1990)

Ook E.G. Daily kon geen genoeg krijgen van Brad Pitt. De zangeres en stem van Tommy Pickles in Rugrats zou met hem gedatet hebben na zijn break-up met Jill.

Dit waren de liefjes van Brad Pitt

Win het weekend van je dromen!

5. Thandie Newton (1994)

Tijdsprong naar 1994 toen Brad het erg gezellig had met actrice Thandie Newton. De twee leerden elkaar kennen op de set van Interview with the Vampire, maar gingen redelijk snel weer uit elkaar. Er wordt gezegd dat ze na de break-up nog wel goede vrienden bleven.

Dit waren de liefjes van Brad Pitt

6. Gwyneth Paltrow (1994-1997)

Actrice Gwyneth Paltrow, ja die van de orgasme-geurkaars, werd op 22-jarige leeftijd slachtoffer van Brads verleidingskunsten. Het stel datete tussen 1994 en 1997. Gwyneth kreeg zelfs een ring om haar vinger en Brad noemde haar ‘the love of my life’. Maar het bleek toch geen ware liefde te zijn, want zeven maanden na de verloving gingen de twee alsnog uit elkaar.

Dit waren de liefjes van Brad Pitt

7. Jennifer Aniston (1998-2004)

“Het gouden Hollywood-koppel.” Dat waren Brad Pitt en Jennifer Aniston. Ze zouden perfect bij elkaar passen en Jen was naast Angelina Jolie de enige die trouwde met de acteur. Brad had zelfs een leuke cameo in Friends waar hij Jennifers personage enorm haatte. Misschien dat daar het omslagpunt in hun huwelijk zat?

Dit waren de liefjes van Brad Pitt

8. Angelina Jolie (2005-2016)

#Brangelina moet toch wel een van de bekendste Hollywood-koppels ooit zijn. Ze leerden elkaar kennen op de set van Mr. & Mrs. Smith, die binnenkort een nieuwe versie krijgt, en hadden een lastige start na de scheiding van Jennifer. De twee kregen zes kinderen samen, maar gingen in 2016 uit elkaar. De hele wereld stond op z’n kop, want hun scheiding was een grote schok.

Dit waren de liefjes van Brad Pitt

Nog wel grappig om te vermelden: de Hollywood-hunk staat erom bekend zich hetzelfde te kleden en hetzelfde kapsel te dragen als zijn liefjes. Nu je dit weet – ga maar eens lekker googelen – kan je het nooit meer ontzien, you’re welcome. Brad is nu al een paar jaar niet meer de look-a-like van een bekende actrice, dus het lijkt erop dat hij nog steeds single is.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder