Kopen Zonder Kijken-Alex deed extra zijn best voor Paul en Kim: ‘Daar ga je voor’

Gisteravond zagen we Paul en Kim in Kopen Zonder Kijken. Het team van het programma besloot zich nog wat harder in te zetten dan normaal! Dat geldt vooral voor makelaar Alex van Keulen.

Niets missen? Blijf op de hoogte van al het Kopen Zonder Kijken-nieuws via onze overzichtspagina!

kopen zonder kijken paul kim
© RTL 4

Kopen Zonder Kijken-kijkers maakten gisteravond kennis met Paul en Kim. Het stel was op zoek naar een woning met voldoende ruimte voor hun hele (pleeg)gezin. Ondanks alle spanningen was het eindresultaat fantastisch – zeker nu Paul en Kim zelf nog wat veranderingen door hebben gevoerd. Het allermooiste was echter het maatschappelijk randje aan de uitzending.

'Dan ga je extra je best doen'

Makelaar Alex van Keulen blikt bij RTL Boulevard terug op de lastige zoektocht voor Paul en Kim: “Zij vonden ruimte voor de kinderen het allerbelangrijkst. Nou, probeer maar eens een huis te vinden met vijf slaapkamers.Alex, die zelf ook pleegouder is, trok alles uit de kast: “Mijn vrouw en ik vangen al sinds vijftien jaar pleegkinderen op. Ik ben ambassadeur van Pleegzorg en dan zo’n stelletje met drie kinderen, ja, daar ga je voor. Dan ga je extra je best doen.

Roos ging los

Ook stylist Roos Reedijk vond het geweldig om met het huis van Paul en Kim aan de slag te mogen. Ze leefde zich uit met bloemenprintjes en roze verf! “Dit was natuurlijk echt een huis naar mijn hart”, blikt Roos terug. “Toen ik die moodboards zag, dacht ik: o, ik ga helemaal los hier.

RTL Boulevard zie je elke dag rond 18.35 uur op RTL 4. Kopen Zonder Kijken is elke maandag om 20.30 uur te zien op de zender. Lees hier waarom het tv-programma zó goed scoort!