Teun Fohn, Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Teun Fohn, Chateau Meiland

Martien move over! Koopt Teun Föhn Chateau Meiland?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nu de Meilandjes zich definitief vestigen in Nederland is het tijd voor een nieuwe kasteelheer. Nou, die lijkt gevonden: Teun Föhn, de populaire kapper uit het programma Urk!, heeft wilde plannen! 

"De fans van Teun Föhn weten het zeker: er komt een nieuwe Chateau Meiland aan", zo kopte Shownieuws gisteravond in.

Kasteelheer 2.0

Dat nieuws komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Het was namelijk Teun zelf die een kiekje plaatste op Facebook met de tekst: "Hoe zeg je 'Hoera' op z'n Frans? Wij hebben een kasteel gekocht." De felicitaties stroomden binnen, maar volgens Teun zit de vork toch iets anders in de steel dan nu wordt gedacht.

Veel te jong om te kopen

Hij wil namelijk even duidelijk maken dat hij niet het nog steeds verkrijgbare Chateau Meiland heeft gekocht. "Zoals jullie weten ben ik dol op achttiende eeuwse antiek en ben ik daar altijd naar op zoek", vertelt hij aan de camera's van Shownieuws. "Ondertussen heb ik allerlei chateautjes bekeken, maar iedereen dacht gelijk dat ik een bod had uitgebracht op Chateau Meiland. Daar ben ik nog te jong voor. Ik moet eerst nog een paar jaar shinen in Nederland en wie weet dat ik dan ooit naar Frankrijk ga." Jammer maar helaas voor Martien dus, maar wat Teun dan wel gaat doen in dit kasteel? Dat mag Joost... uh Teun weten! 

Beluister hieronder zijn volledige reactie.

Shownieuws is vanwege Oranjezomer nu dagelijks te zien om 21.40 uur op SBS6.

Lees verder