X-Men: The Animated Series

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
X-Men: The Animated Series

Disney+ in gesprek over terugkeer X-Men: The Animated Series

|
|

Laatste update:

Heerlijk nieuws voor de nostalgische millennial: jaren 90'-cultserie X-Men: The Animated Series zou zomaar eens terug kunnen keren. Er vinden gesprekken plaats tussen de originele maker en Disney+.

Producent en regisseur Larry Houston onthulde recent dat er mogelijk een vervolg op de serie inzit. "We’ve made conversation and it’s up to them to make the decision", zei hij in een virtueel panel voor de beurs Wizard World (via Comicbookmovie). 

X-Men op Disney+

Toen Disney+ vorig jaar lanceerde, stond daar tot onze grote vreugde ook deze heerlijke cultserie op. Hierin volgen we het OG-team van X-men, met daarin onder meer Wolverine, Jean Grey en Rogue, die het opnemen tegen Magneto en zijn groepje mutanten-volgers. Het is tot op de dag van vandaag een van de beste en meest gewaardeerde superheldencartoons en hij staat niet voor niets in onze lijst met beste series die nu op Disney+ staan. We genieten nog steeds intens van die duizelingwekkende openingsdeuntjes!

Comeback van X-Men: The Animated Series

De serie liep oorspronkelijk van 1992 tot en met 1997. Het originele team achter de serie geniet van een welverdiend pensioen, maar Houston wil best achter de geraniums vandaan komen als Disney+ meer afleveringen wil. "We’ve let them know that we’re all available for whatever they want to do in the future." Maar dan wel op één voorwaarde: "Whatever they wanted to do if we had all the original team, that’s what I would come out of retirement for". Nou, Disney+: waar wachten we in hemelsnaam op?!

Lees verder