koen kardashian mark peter gillis

Veronica Superguide logo
koen kardashian mark peter gillis

Koen Kardashian over EOTB-coke-schandaal: ‘Gebeurde zo snel’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Na Mark Gillis en zijn 'foxwilde' vader Peter Gillis komt nu ook Koen Kardashian met een reactie op het Ex On The Beach-‘coke-schandaal’. De beste vriend van Jaimie Vaes is op de beelden te zien, maar volgens hem gaat het slechts om een grap. 

EOTB-sterren betrokken bij coke-schandaal?

Koen Kardashian heeft voor de camera’s van Shownieuws gereageerd op het 'coke-schandaal' van afgelopen weekend. Een filmpje lekte uit waarop te zien was hoe enkele Ex On The Beach: Double Dutch-sterren een flinke lijn coke lijken te snuiven. Net als Mark Gillis spreekt ook Koen van een “grapje”: "Het gebeurde zo snel. Het was volgens mij een grapje. Ik ben heel dom dat ook een beetje zo gaan filmen. Je weet hoe dat gaat, dat is gewoon in the moment."

'Een meter coke'

Koen houdt een kleine slag om de arm, maar ook hij denkt dus dat Danny en Brody een grap uithaalden. Volgens hem ging het niet eens om coke: "Volgens mij was dat niet eens echt. Want het lijkt mij niet dat er echt een meter cocaïne wordt neergelegd." Ook de Shownieuws-presentatoren hebben hun twijfels over de echtheid van de cocaïne. Zij menen ook dat het hier om een grapje gaat… maar dan wel een enorm slap grapje.

MTV doet onderzoek naar de situatie.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder