Familie Gillis: Massa is Kassa Peter Nicol Mark

Veronica Superguide logo
Familie Gillis: Massa is Kassa Peter Nicol Mark

Peter Gillis haalt verhaal na 'coke-schandaal' zoon Mark

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Ondanks dat er vanavond geen nieuwe Familie Gillis: Massa is Kassa te zien was, is er toch nieuws over Mark en Peter Gillis. Dat heeft alles te maken met een 'coke-schandaal' bij MTV.

Ex On The Beach-sterren zorgen voor ophef

Een coke-schandaal? Wat? Dat zit zo: Mark Gillis was te zien in een opzienbarend filmpje, waarin Ex On The Beach-sterren Brody en Danny cocaïne lijken te snuiven. Mark staat in de achtergrond en is zelf niet ‘snuivend’ te zien. Toch besloot vader Peter, die eerder nog zo happy was, meteen verhaal te halen bij zijn zoon! Betekent dit alweer een catastrofe voor de familie?

Peter Gillis werd foxwild

"Mijn vader was op het moment even foxwild", zegt Mark tegen Shownieuws. "Die wou natuurlijk wel mijn verhaal even horen." De Familie Gillis: Massa is Kassa-ster geeft ook ons tekst en uitleg: "Ik kwam eigenlijk van buiten naar binnen gelopen. Ik kijk en denk van: wat is dit nou? Zelf doe ik dat soort dingen niet en ik schrok, want van Danny had ik dat ook nog nooit gezien." Ondanks dat Mark meteen weg is gegaan, wordt hij nu dus wel gelinkt aan dit schandaal. En dat is jammer: "Ik sta er dan toch bij. Het is jammer dat dat wel een beeld van mij schept, terwijl ik zelf geen gebruiker ben."

Brody liet eerder al weten dat het een grap is. MTV zelf neemt het schandaal echter uiterst serieus en doet onderzoek.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder