peter familie gillis massa is kassa happy

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
peter familie gillis massa is kassa happy

Goed nieuws in Familie Gillis: Massa is Kassa: ‘Petertje is happy’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

De catastrofale aflevering van vorige week eindigde met een flinke cliffhanger. Van wie was die echo? Vandaag volgde het verlossende antwoord: Peter wordt opa! En dat maakt Gillis senior natuurlijk ‘helemaal happy’.

Opa Peter en oma Nicol

Dochter Inge en haar man Eric verwachten een zoontje, en dat maakt pater familias Peter Gillis ‘helemaal happy’! Wanneer hij Inge belt om het over de echo te hebben, weet hij de sfeer echter grondig te verpesten. Dochter Inge wil zo te zien helemaal niet weten dat Peter net met ‘oma Nicol’ heeft liggen hatseflatsen…

Lekker hatseflatsen

Gelukkig was er meer goed nieuws in Familie Gillis: Massa is Kassa! Peter is deze week één kilo afgevallen. De diëtist zegt dat hij weer goed op dreef is. Peter vraagt zich af of dat door al dat hatseflatsen met Nicol komt… Maar de diëtist heeft slecht nieuws: er zijn 80 minuten en acht standjes voor nodig om 280 calorieën te verbranden. Dat schiet niet op dus.

Meer goed nieuws voor de familie Gillis

Misschien zet een nieuwe ronde shoptherapie meer zoden aan de dijk? De aankomende Gillis-telg moet natuurlijk wel een beetje lekker in de kleertjes zitten. Beweging laat Peter echter liever aan het winkelpersoneel over. Wanneer hij een paspop omver stoot, staat hij erbij en kijkt hij ernaar. Maar goed, aangezien Peter flink wat mutsjes, rompertjes en knuffels afrekent, vergeven ze het hem meteen.

En dan het derde goede nieuwtje van de avond: Peter heeft de perfecte locatie gevonden voor een nieuw park. En dat betekent volgens fanfavoriet Frank Lammers dat Familie Gillis: Massa is Kassa nog wel een seizoentje mee kan!

De Familie Gillis: Massa Is Kassa is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder