Deelnemers voor Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 7

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Deelnemers voor Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 7

Deze bekende realityster maakt opwachting in Ex on the beach!

|
|

Laatste update:

De hele week zaten de vaste Ex On The Beach-kijkers al in spanning; kwam dekhengst Herrie nu uit de rookwolk gelopen of was het toch de dansleraar? Nou, we hebben ons antwoord... maar dat was niet de enige verrassing in deze bloedhete aflevering.

Eén ding was zeker: deze zevende aflevering zat weer vol vrijpartijen, ruzietjes en de nodige surprises!

Het mysterieuze silhouet

De makers van Ex On The Beach: Double Dutch lieten ons afgelopen week achter met een cliffhanger van jewelste, want: wie-o-wie was toch dat mysterieuze silhouet uit het voorstukje? Iedereen speculeerde erop los, maar we hebben nu een antwoord: jammer maar helaas geen Harrie, maar dansleraar Hakan! 

Deze bekende realityster maakt opwachting in Ex on the beach!

Lapdancen met Hakan

De dames kunnen daarentegen wel gerust ademhalen, want hij heeft geen ex in de villa rondlopen. "Ik ben Hakan, 29 jaar en ik ben een extraatje", introduceert hij zichzelf. Hij heeft echter wel veel te bieden. "Ik ben entertainer, Chippendale, stripper en ik geef lapdance. Wat ze thuis niet krijgen, krijgen ze van mij." Nou, eerst nog maar even zien of hij met die dansmoves wat dames kan overtuigen...

En de nieuwe ex is...

Maar genoeg over de sexy dansbewegingen, want in deze aflevering kwam wel degelijk een bekende realityster binnenlopen. We hadden haar al verwacht: Temptation Island-ster Shirley Cramer! Zij blijkt de ex van Robin en er was sprake van een warm welkom. "Ik had geen betere ex kunnen krijgen. Ik ga niet voor haar bepalen wat ze doet, moet ze lekker zelf weten. Maar ik hoop wel dat ik er vanavond lekker naast slaap." En drie keer raden wat er gebeurt? 

Deze bekende realityster maakt opwachting in Ex on the beach!

Ex on the beach: Double Dutch is iedere zondag om 21.30 uur te zien op MTV.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder