Deelnemers voor Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 7

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Deelnemers voor Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 7

Kijker ontdekt volgende ex in EOTBDD, en het is niet Harrie!

|
|

Laatste update:

EOTB-fans, hou je vast. We denken te weten welke ex de volgende aflevering aanspoelt op het strand en dit lijkt alle geruchten over dekhengst Harrie, een van de gekste deelnemers ooit, te verpletteren.

Nadat Odim zijn koffers moest pakken, houdt ons nog maar één ding bezig. Wie is toch dat mysterieuze silhouet in de rook tijdens de voorstukjes van de volgende Ex On The Beach-aflevering? Iedereen speculeert erop los en de geruchten lijken vooral te wijzen op EOTB-legende Harrie, maar een oplettende TikTokker (@sterrieberriee) komt met een hele andere theorie.

@sterrieberriee

Hebben we nou de volgende ex ontrafelt ???!!??!!! #exonthebeach #eotb #alswegelijkhebbenwillenwe10euro #fy #foryou

♬ origineel geluid - Sterre

De ‘strip’-leraar

Iedereen denkt dat het Harrie is, maar wij hebben een ander idee.” Niet Harrie, maar wie dan wel? Nou, de dansleraar uit de vorige aflevering! De man die Dusty, Keanu en rest van de EOTB-boys leerden strippen zou veel overeenkomsten hebben met de nieuwe ex. Dezelfde bril, dezelfde baard en hetzelfde horloge. Dit kan bijna niet missen!

Lang Leve de Liefde

Nóg oplettendere kijkers vonden dat deze man een bekend gezicht had en ook dat kan kloppen. Als de dansleraar is wie we denken dat het is, wordt dit zijn tweede realityshow in korte tijd. Hij zat namelijk ook al in Lang Leve de Liefde en heet Hakan! Deze man kan zomaar voor heel veel drama gaan zorgen…

Ex On The Beach: Double Dutch is iedere zondag om 21:30 uur te zien op MTV. Iedere dinsdag komt de nieuwste aflevering op Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder