Deelnemers voor Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 7

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Deelnemers voor Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 7

Spoelt deze Temptation-ster aan in nieuw seizoen Ex On The Beach: Double Dutch?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Van ordinaire seks, drama tot heel wat drank; kijkers kunnen vanaf vanavond weer genieten van een nieuw seizoen Ex on The Beach: Double Dutch. De eerste acht kandidaten zijn al bekend, maar de vraag is: 'Whose ex is next?' 

We stelden eerder de 'originele' kandidaten aan je voor, maar er staat deze influencers in wording nog heel wat te wachten. Ze beloven namelijk zelf dat dit het 'heftigste seizoen ooit' wordt. 

Extensions in de fik

En... daar zou Temptation Island VIPS-ster Shirley Cramer - die ooit de relatietest aanging met Damian - ook onderdeel van zijn, zo meldt FawryNotSawry op zijn Instagram. Ze zou het - volgens de roddelkoning - héél bont hebben gemaakt. "Haar extensions vlogen zelfs in de brand", licht hij nu alvast een tipje van de sluier op. Eerst zien dan geloven, maar we kijken er dus niet raar van op als zij plots het strand oploopt. 

Eerste vurige beelden

Benieuwd wat we nog meer kunnen verwachten? Een hoop! In de eerste beelden zien we al ruzies, twerkende feestgangers, gegooi met tafels en vuurspuwende gasten. Ja, dit belooft weer een ouderwets heet seizoen te worden met vast ook wat liefde. Of nou ja, lust is een beter woord. Bekijk hieronder de eerste beelden! 

Seizoen 7 van Ex On The Beach: Double Dutch is vanavond om 21:30 uur te zien op MTV. Vanaf 13 april ook wekelijks op Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder