Rob Goossens over statement van Lil' Kleine en Jaimie Vaes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rob Goossens over statement van Lil' Kleine en Jaimie Vaes

Rob Goossens zet vraagtekens bij statement Lil’ Kleine en Jamie Vaes

|
|

Laatste update:

Mediadeskundige Rob Goossens heeft zo zijn twijfels over het statement dat Lil’ Kleine en Jaimie Vaes naar buiten brachten. Dit deed het stel na alle commotie rondom de mogelijke mishandeling van Jamie.

De twee noemden alle geruchten “absoluut niet waar”. Jorik, zoals Lil’ Kleine echt heet, wil zijn oprechte excuses aanbieden en ziet in dat bepaalde dingen anders moeten. “Hij wil hier graag zijn verantwoordelijkheid voor nemen.” Ondanks dit besloot radiozender FunX de rapper te boycotten. Volgens Rob Goossens is er meer aan de hand. “Ik vond het een opvallend statement”, vertelde hij gisteravond in RTL Boulevard.

‘Er is meer gebeurd’

Enerzijds is er blijkbaar niks gebeurd. Anderzijds gaat Lil’ Kleine ergens aan werken,” legde Rob uit. “Als er niks is gebeurd, waar ga je dan aan werken? En ze zeggen dat ze het er absoluut niet meer over willen hebben. Ja, dan krijg je toch een beetje de indruk dat er misschien iets meer is gebeurd dan dat zij doen voorkomen. Lil’ Kleine heeft ook wel door dat hij door het oog van de naald is gekropen.

Koen Kardashian

Ook Koen Kardashian, de beste vriend van Jaimie die al eerder een akkefietje schijnt te hebben gehad met Jorik, reageerde op alle geruchten. Hij neemt het natuurlijk op voor zijn BFF. “Wat heel gek is,” vertelde Rob, “Koen heeft vorig jaar een boek uitgebracht over alle vreselijke dingen die hij heeft meegemaakt. Dit was een mooi moment geweest om op te staan voor zijn beste vriendin. Ik had het mooi gevonden als hij hier had gezegd: ‘Lil’ Kleine, blijf met je poten van mijn beste vriendin af.’

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder