Little Monsters Lupita Nyongo Trailer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Little Monsters Lupita Nyongo Trailer

Kleuters vs. zombies in trailer voor Little Monsters

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Met de niet aflatende populariteit van The Walking Dead is het zombiegenre groter dan ooit, en daarmee wordt het steeds moeilijker om er nog een nieuwe draai aan te geven. Regisseur Abe Forsythe is hier echter in geslaagd met de zombiekomedie Little Monsters, waarin hij het concept “Kleuters versus zombies” introduceert. Het klinkt knotsgek, maar de trailer ziet er vast goed uit.

Gezellig een dagje naar de kinderboerderij

In de hoofdrollen zien we Lupita Nyong'O (eerder dit jaar nog te zien in de bloedserieuze horror Us) als een Maria Von Trapp-achtige kleuterleidster die met haar klasje een dagje naar de kinderboerderij gaat. En laat daar nou net een zombieplaag uitbreken! Vol goede moed probeert de juf vervolgens tegenover haar kleintjes vol te houden dat er niks aan de hand is, dat de zombies nep zijn, en dat het allemaal een spelletje is. Dit gegeven van een volwassene die verschrikkelijke gebeurtenissen aan een kind uitlegt als een spel zagen we Roberto Benigni al eerder doen in de dramatische tranentrekker La Vita e Bella, maar hier wordt hetzelfde concept toegepast in een prettig gestoorde komedie.

Little Monsters is in Amerika al te zien geweest op diverse filmfestivals, waar deze horrorkomedie juichend ontvangen is. Vanaf 24 oktober draait Little Monsters ook hier in de bioscopen.En wie nu al naar een zombiekomedie wil, die kan natuurlijk lekker naar The Dead Don't Die.

Lees verder