het jachtseizoen kjeld nuis ireen wüst texel boot

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
het jachtseizoen kjeld nuis ireen wüst texel boot
BN'ersSBSTV

Kjeld Nuis en Ireen Wüst tarten Het Jachtseizoen: ‘Laat billen zien’

|
|

Laatste update:

Vanavond deden Kjeld Nuis en Ireen Wüst mee aan Het Jachtseizoen. De schaatsers besloten de mannen van StukTV op dappere wijze te tarten: “Het lijkt wel alsof ze ons staan op te wachten!

Kjeld en Ireen in Het Jachtseizoen

In deze aflevering van Het Jachtseizoen slaan Kjeld Nuis en Ireen Wüst op de vlucht. De Olympisch kampioenen starten in Den Helder en pakken een snelle boot richting Texel. Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns zijn met hun busje natuurlijk aangewezen op de veerboot. En die gaat een stuk langzamer…

'We pakken je'

Kjeld en Ireen staan de mannen van StukTV op te wachten op de kade van Texel. Giel en Stefan kunnen hen vanaf het dek zien: “Het lijkt wel alsof ze ons staan op te wachten!” Kjeld besluit de mannen te tarten: “Joehoe”, schreeuwt hij, waarna zich omdraait en met zijn billen schudt. Stefan kan het niet geloven: “Kjeld laat zijn billen zien. Dit gaan we niet doen. Wacht maar, jongen. Wacht maar. We pakken je.

Fierljeppen als straf

Kjeld en Ireen keren daarna snel terug naar het vaste land. Ze stappen in een helikopter en bouwen een mooie voorsprong op… Die in het laatste uurtje toch weer razendsnel krimpt. Gelukkig lukt het de schaatsers toch om de volle vier uur op vrije voeten te blijven! Dat betekent dat Giel, Thomas en Stefan deze aflevering verliezen. Hun straf? In de kou fierljeppen over een sloot.

Even terugblikken op eerdere afleveringen van Het Jachtseizoen? Check hier de 'zieke actie’ Peter Gillis en Rob Geus, lees hier meer over de ‘kansloze’ Maxime en Montana Meiland, en blik hier terug op de chaos van Sander Lantinga en Jan Versteegh.

Het Jachtseizoen zie je elke zaterdag om 20:00 uur op SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder