Kit Harington Jon Snow Game of Thrones seizoen 8

Veronica Superguide logo
Kit Harington Jon Snow Game of Thrones seizoen 8

Behind the Wall: 'Kit Harington met stressproblemen in kliniek'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Arme Kit Harington… De acteur die Jon Snow speelde in Game of Thrones, heeft het zo moeilijk met het einde van de serie dat hij zijn intrek heeft genomen in een kliniek. Daarbij kampt Harington ook nog met alcoholproblemen, aldus The New York Post.

Na het einde van Game of Thrones

Het is natuurlijk niet niks: 8 seizoenen lang je leven wijden aan een serie. We vermoedden al dat Jon Snow na Game of Thrones een tijdelijke break zou nemen. We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat je na afronding van de opnames diep in een gat valt... Kit Harington lijkt de klap echter nog slechter te kunnen verwerken dan we dachten. Ingewijden laten in ieder geval weten dat hij bijzonder geraakt is door het einde van de serie.

Jon Snow en Ygritte <3

Harington zit volgens de bronnen al een paar weken in een luxe gezondheidskliniek in Connecticut. Hij krijgt daar psychologische coaching en gedragstherapie. Ook mediteert hij veel. Het doel is te leren omgaan met stress en negatieve emoties. Het schijnt dat Jon Snow zelf aan heeft geklopt bij de kliniek. Daarbij speelden ook alcoholproblemen een rol. Zijn vrouw Rose Leslie, die je in Game of Thrones kende als Ygritte, staat volgens de bronnen volledig achter Harington. Ze steunt hem en hoopt dat hij snel tot rust komt.

Beterschap, Kit Harington!

Dat is nogal wat zo vroeg op de ochtend… Hopelijk komt Harington er snel bovenop! Toe aan wat luchtiger nieuws? Wij zetten eerder al de vijf grappigste momenten uit Game of Thrones voor je op een rijtje. Ook lieten we je zien welke locaties uit de serie je als fan móét bezoeken.

Lees verder