• Hollywood
  • Reality
  • Kardashians

Kim Kardashian en Pete Davidson beëindigen relatie

Door Sabine Schults
Pete Davidson en Kim Kardashian

Trouble in Kardashian-paradise! Het is over en uit tussen Kim Kardashian en comedian Pete Davidson. Volgens een bron dichtbij het stel, dat met E! News sprak, gaat 'Kete' verder als vrienden. Het stel was negen maanden samen.

Drukke schema's

Volgens de bron hebben Kim en Pete 'een hoop liefde en respect voor elkaar', maar vanwege de lange afstand en hun drukke schema's was het 'erg moeilijk om een relatie te onderhouden'. Deze zomer was Pete druk bezig met de film Wizards! in Australië. Kim heeft natuurlijk haar handen vol aan haar ex Kanye West - met wie ze in een scheiding ligt - en hun vier kinderen. Volgens een medewerker van Ye bedroog hij Kim.

Saturday Night Vibes

Kim en Pete liepen elkaar tegen het lijf op de set van Saturday Night Live. Bij een van de sketches zoenden de twee. Die zoen moet in de smaak gevallen zijn, want Kim belde een producer van het programma op om het nummer van Pete te scoren. In The Kardashians zei Kim dat ze een 'vibe' voelde. De rest is natuurlijk geschiedenis... De break-up komt misschien niet als een gehele verrassing. Kim onthulde eerder al dat ze in eerste instantie alleen uit was op seks met Pete.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.