Kim Kardashian West en Kanye West, rode loper

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kim Kardashian West en Kanye West, rode loper

Medewerker Ye: “Kanye West bedroog Kim Kardashian”

|
|

Laatste update:

Kanye West, die tegenwoordig door het leven gaat als Ye, zou zich in zijn huwelijk met realityster Kim Kardashian niet altijd even Christelijk hebben gedragen. Een medewerker is uit de zondagsschool geklapt en zegt dat hij met meerdere fans het bed indook. 

Het koppel is al in het proces van scheiden, nadat Kim Kardashian begin dit jaar de scheiding heeft aangevraagd. Er werd lang gedacht dat de 40-jarige Keeping Up With The Kardashians-ster haar huwelijk zou opzeggen door de bipolaire persoonlijkheidsstoornis van haar rappende man, maar waarschijnlijk is het overspel dat het paar de das omdeed.

Seks met fans

In de Britse krant The Sun zegt de medewerker dat het bedrog ongeveer startte toen Saint West werd geboren. Het in 2015 geboren kind is het derde kind van de supersterren, die in totaal vier kinderen hebben: North, Chicago, Saint en Psalm. Kanye schijnt zelfs aan zijn hele crew sappige verhalen te vertellen over de seks die hij had met meerdere fans. “De details die hij gaf, waren krankzinnig!”

Bipolair

Dat klinkt allemaal heel stoer, maar dat was het eigenlijk niet. Zo vertelt de medewerker: “Even later begon hij echt wartaal uit te slaan en moest hij gekalmeerd worden. Hartverscheurend: hij had duidelijk hulp nodig.” En zo komen we toch weer terug bij die bipolaire stoornis, wat waarschijnlijk uiteindelijk dus toch de reden is van de scheiding.

Misschien leren we meer van Ye’s kant in zijn Netflix-documentaire die nu in de maak is over zijn carrière en zijn leven.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder