Kijkers in shock door zeldzaam gênante Massa is Kassa: ‘Is dit echt!?’

Vakantieparkbaron Peter Gillis heeft het niet gemakkelijk. Hij krijgt de ene na de andere dwangsom opgelegd, raakt mogelijk vergunningen voor zijn parken kwijt én verloor zijn vriendin Nicol aan OnlyFans. Kijkers van Massa is Kassa zaten met gekromde tenen te kijken hoe er nagetrapt werd in het nieuwe seizoen!

Peter Gillis in Massa is Kassa
© Talpa

Peter Gillis begon het nieuwe seizoen van Massa is Kassa als vrijgezel: ineens moest hij zichzelf aankleden! Door zijn gezondere levensstijl lukte dit ook, maar Peter had ook een nieuwe assistent aangenomen. Die kon mooi met Mieke alle zooi van Nicolleke uit Peters villa trekken. Voice-over Frank Lammers ging ondertussen helemaal los op Peerke. 

Gênant

Terwijl Mieke alle kledingkasten leeg stond te trekken, probeerde Peter Nicol te bellen, zodat ze alle spullen op kon komen halen. Toevallig kreeg hij haar niet te pakken: “Die wil misschien geen contact meer, maar dan kan ze haar spullen ook niet op komen halen!” Kijkers vonden deze steken onder water wel érg gênant worden… en als fans van Massa is Kassa zijn die écht wel wat plat gedrag gewend!

Massa is Kassa mist Nicol

Nicol bracht altijd commotie in Massa is Kassa: als ze geen peperdure auto wilde, hondenyoga deed of een seksshop uit de grond probeerde te stampen, dan had ze wel mot met een onschuldige vijverexpert.

Verrassing van ‘Petertje’

De aflevering eindigde met een behoorlijke shocker: Peter Gillis heeft de liefde weer gevonden. Of, zoals hij het zelf zegt: “Papa heeft een nieuw vriendinnetje ontmoet.” De kinderen van Peter liepen niet meteen over van enthousiasme, maar er was geen tijd voor verbazing: Peters nieuwe vlam Wendy kwam even later al op visite. Frank Lammers reageerde uiterst gevat: “Hopelijk heeft ze dezelfde kledingmaat als die vorige dame, want dat zou heel veel geld schelen!”

De onthulling van Wendy laat nog even wachten op de volgende uitzending, maar natuurlijk weten we inmiddels wie de gelukkige dame is!

Je ziet Massa is Kassa elke dinsdag op SBS6, vanaf 20.25 uur.