Paul de Leeuw in Busje Komt Zo

Veronica Superguide logo
Paul de Leeuw in Busje Komt Zo
TV

Kijkers genieten van terugkeer Busje Komt Zo!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Paul de Leeuw en Hans Kesting zijn terug met een nieuw seizoen Busje Komt Zo! Kijkers genoten van de terugkeer van het duo én de thema-uitzending over het Eurovisie Songfestival.

In de eerste aflevering van Busje Komt Zo was Paul de Leeuw op ‘oorlogspad’. De opnames vonden plaats op de dag van het Eurovisie Songfestival, dus Paul was van plan om op tijd thuis te zijn. Als eerste verraste hij een oud-militair met een speelgoedtank (én een ritje in een échte tank). 

Hans Kesting en Paul de Leeuw in Busje Komt Zo

Na een Songfestival-quiz én de donatie van een servies was duidelijk: Busje Komt Zo is weer helemaal terug!

Europassion!?

Paul de Leeuw leek het Songfestival te missen door het vervullen van ieders dromen. Gelukkig had hij nog nét tijd om een nieuw evenement te bedenken. Om de passie voor het Eurovisie Songfestival te verhogen, begon hij… EuroPassion!

Paul de Leeuw in Busje Komt Zo

Busje Komt Zo!

In Busje Komt Zo rijdt Paul de Leeuw heel Nederland door om mensen te verrassen. Zijn steun en toeverlaat is Hans Kesting, die de reizen voorziet van droogkomisch commentaar.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Busje Komt Zo was in het eerste seizoen een groot succes: ook door een chaotisch interview met wereldster Adele. Nadat Pauls avontuur als presentator bij Op1 mislukte, vreesde hij voor zijn televisiecarrière. Gelukkig kreeg hij bij BNNVARA nog een kans om te maken wat hij leuk vond: met succes!

Je ziet Busje Komt Zo elke woensdag op NPO1, vanaf 21:25 uur.

Lees verder