Chantal in Married at First Sight op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal in Married at First Sight op RTL 4

Kijkers Married at First Sight gaan stuk om opmerking Chantal

|
|

Laatste update:

Gisteren was het alweer tijd voor de tweede Married At First Sight-aflevering van de week. Héél veel twitteraars schakelden weer over naar RTL 4 en gingen weer heerlijk los met hun obsessie, kandidate Chantal. Een bepaalde opmerking van 'Sjetal' zorgt voor verbazing en hilariteit.

Het pasgetrouwde stelletje Chantal en Henk - door kijkers omgedoopt tot 'Henkie en Wenkie' - mocht op huwelijksreis naar Turkije. En de veelbesproken Chantal (presentator Carlo Boszhard kwam eerder voor haar op) had wel zin in een lekkere, 'echt' Turkse kapsalon. Pardon? Twitteraars verslikten zich massaal in hun drankjes toen ze dit hoorden!

Chantal en Henk

Chantal ontpopte zich de laatste weken tot de meest spraakmakende kandidaat van Married At First Sight. Haar indrukwekkende eisenpakket voor manlief Henk, die imposante wenkbrauwen en het feit dat ze géén blad voor de mond neemt zorgt voor erg veel commentaar. Veelal positief, maar helaas nog vaker negatief. Ze maakt in ieder geval de tongen los en dat is zéér knap: zo zat ze in de uitzending van gisteren in totaal misschien maar een minuutje of 5; er dan ook nog andere stellen mee, hè. Maar het zegt wel iets over Chantals populariteit...

Huwelijk kapot?

Momenteel gaat het nog best lekker tussen newlyweds Henkie en Wenkie. Al lijkt het er sterk op dat het trouwexperiment uiteindelijk ergens op stuk liep. Hoezo? Nou, ene 'Sjan' is gespot op Tinder en deze vrouw lijkt verdacht veel op Chantal!

Married At First Sight is elke maandag en dinsdag om 20:30 te zien op RTL 4.

Lees verder