Maarten van Rossum in De Slimste Mens

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maarten van Rossum in De Slimste Mens

Kijkers blij met terugkeer De Slimste Mens!

|
|

Laatste update:

De overwinning van Rob 'Snollebollekes' Kemps in De Slimste Mens staat ons nog allemaal in het geheugen gegrift. Welke kandidaat neemt de felbegeerde titel over?

In de eerste aflevering ging het tussen cabaretier Bert Visscher, schrijfster Daphne Deckers en First Dates-host Sergio Vyent.

De kandidaten zijn in De Slimste Mens natuurlijk toch een soort passanten, hoe leuk ze ook zijn. Fans konden niet wachten op de jury: Maarten van Rossum.

De eenkoppige jury had goed gebruik gemaakt van de coronacrisis: eindelijk had hij tijd om weer eens een boek te schrijven. Voor de rest viel het hem erg mee: “We hadden te eten en de verwarming deed het."

Bert Visscher stelde zich al snel veilig tegen Daphne en Sergio. In de finale rekende Daphne af met de vriendelijke garçon, door te antwoorden dat varens schaduwplanten zijn. Tja, dat is De Slimste Mens: het ene moment gaat het over Titanic, twee minuten later over Proud Mary.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Win het weekend van je dromen!

De Slimste Mens is terug!

Later dit seizoen komen er natuurlijk véél mee kandidaten bij, zoals Ellen ten Damme, Najib Amhali, Dennis Weening én Marc-Marie Huijbregts. Je ziet De Slimste Mens elke werkdag rond 20:25 uur, op NPO2. In de aflevering van morgen nemen Bert Visscher, Daphne Deckers én Barbara Barend plaats.

Lees verder