Philip Freriks en Maarten van Rossem in De Slimste Mens

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Philip Freriks en Maarten van Rossem in De Slimste Mens

Dit zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen van De Slimste Mens

|
|

Laatste update:

Volgende maand gaat het nieuwe seizoen van De Slimste Mens van start. Vandaag maakte KRO-NCRV welke kandidaten zullen strijden om deze eervolle titel.

Cabaretier Bert Visscher, presentatrice Daphne Deckers en First Dates-held Sergio Vivent zijn de eerste drie kandidaten die het tegen elkaar opnemen in het nieuwe seizoen van De Slimste Mens. Andere deelnemers die zich willen bewijzen in de populaire kennisquiz zijn onder meer komiek Najib Amhali, zangeres Ellen Ten Damme, presentator Dennis Weening, sportjournalist Barbara Barend en cabaretier Marc-Marie Huijbregts.

Britt Dekker

Ook Britt Dekker komt even buurten: de vrijgevige SBS-presentatrice zal haar opwachting maken in de Open Deur-ronde. Als het nieuwe seizoen van De Slimste Mens net zo vermakelijk wordt de vorige reeks, hoor je ons niet klagen. Toen ontpopte Rob Kemps zich in alle opzichten tot de grote winnaar van het seizoen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Duet

Rob Kemps bleek het zelfs zo goed te doen op tv, dat hij een contract van John de Mol kreeg aangeboden. En daar zal dit briljante duet met De Slimste Mens-finalist Andries Tunru vast ook een rol in hebben gespeeld!

Het nieuwe seizoen van De Slimste Mens is vanaf 12 juli te zien bij KRO-NCRV.

Win het weekend van je dromen!

Lees verder