Britt Dekker, We Want More

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Britt Dekker, We Want More

Zo gezegd, zo gedaan: Britt Dekker komt belofte na!

|
|

Laatste update:

Britt Dekker zorgde in april van dit jaar voor een opmerkelijk tv-moment. De presentatrice van We Want More beloofde namelijk live in de uitzending dat ze zou betalen voor een haartransplantatie. En dat bleek geen loze belofte! 

Heb je het fragment toen helemaal gemist? Wij praten je graag nog even bij.

Prachtig doel

In april van dit jaar nam Cheyenne deel aan We Want More. Niet direct voor haarzelf, want ze wilde het te winnen geldbedrag gebruiken voor haar vriend Stephan. Hij is vorig jaar geopereerd aan een goedaardige hersentumor en een haartransplantatie moest ervoor zorgen dat het litteken minder opviel. Een prachtige wens, maar helaas haalde Cheyenne de finale niet. En daar kwam Britt Dekker bij kijken. Zij bood aan om de haartransplantatie ter waarde van 6500 euro te betalen!

Geen loze belofte

En zo gezegd, zo gedaan. De volgende dag stond het geld al op Cheyennes rekening. "Dus ze heeft echt woord gehouden en het was niet alleen leuk voor het beeld", sprak Bart Ettekoven gisteravond vol bewondering uit bij Shownieuws. "En het wordt nog mooier, want er heeft toen een kijker gezegd: 'Ik betaal het verblijf en het eten, drinken en alles'", aldus Patty. 

Win het weekend van je dromen!

Operatie van start

Inmiddels is het proces voor Stephan in volle gang. "Het gaat heel goed met hem, alleen ze moeten het in twee fases doen: een voorkantje en in het najaar krijgt hij een achterkantje", legt Patty uit. Zie hieronder alvast een deel van het resultaat.

Shownieuws is vanwege De Oranjezomer iedere dag om 21.40 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder