project rembrandt annechien steenhuizen presentatrice seizoen 3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
project rembrandt annechien steenhuizen presentatrice seizoen 3

Kijkers blij dat Project Rembrandt terug is: ‘Leve de cultuur op NPO 1’

|
|

Laatste update:

Hoera, het derde seizoen van Project Rembrandt is van start! Kijkers zijn blij dat het programma terug van weggeweest is: "Na Aria en Maestro nu Project Rembrandt – leve de cultuur op de zondagavond op NPO 1!"

Project Rembrandt van start

Zojuist was de eerste aflevering van het derde seizoen van Project Rembrandt te zien. In het tv-programma volgen we de strijd tussen een groep schildertalenten. Presentatrice Annechien Steenhuizen begeleidt de talenten in hun strijd voor de titel van beste amateur kunstschilder van Nederland. Iedere aflevering voeren de amateurschilders opdrachten uit. Ditmaal was dat bijvoorbeeld een portret van Boer Zoekt Vrouw-presentatrice/nieuwbakken boerin Yvon Jaspers, samen met haar hond en geiten.

'Veel mooiere programma's'

Na een paar weken gesmuld te hebben van Maestro lees hier meer over de ‘terechte winnaar’ – zijn kijkers dolgelukkig dat er met Project Rembrandt alweer zo’n geliefd cultuurprogramma is begonnen. Ondanks dat er zich ditmaal geen bekende gezichten onder de kandidaten bevinden, is het toch weer als vanouds genieten:

Je ziet Project Rembrandt elke zondag om 20:25 uur op NPO 1.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder