maestro frits sissing Simone Kleinsma Rosario Mussendijk finale

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
maestro frits sissing Simone Kleinsma Rosario Mussendijk finale

Dit is de ‘terechte’ winnaar van Maestro: ‘Echt genieten'

|
|

Laatste update:

Wie o wie is de winnaar van Maestro? Werd het Simone Kleinsma of Rosario Mussendijk? We vertellen je graag wie de gouden baton wist te winnen én wat de kijkers daarvan vonden!

Spoilers voor de Maestro-finale. 

Wie heeft Maestro gewonnen?

Henk Spaan, Bram Krikke, Plien van Bennekom, Pieter Jan Hagens en Eva Cleven, de een na de andere kandidaat moest het Maestro-podium verlaten. De finale werd uitgevochten tussen Simone Kleinsma en Rosario Mussendijk, beter bekend als Sor. Wie van deze twee verrassende finalisten bleek uiteindelijk de beste dirigent te zijn? We vertellen je graag wie dit jaar Maestro wist te winnen en er met de gouden baton vandoor ging.

Sor wint Maestro 2022

Sor is de winnaar van Maestro! Hij wist Simone met een flink aantal punten te verslaan. Daarbij was ook een rol weggelegd voor het orkest, dat als vierde jurylid mee mocht beslissen over wie de gouden baton mee naar huis mocht nemen. Ook konden de kijkers thuis hun stem uitbrengen. Gelukkig bleek het altijd uitgesproken publiek het roerend eens te zijn met deze winnaar. Sor wist maar liefst 72 procent van de stemmen binnen te slepen!

Dit was voorlopig de laatste uitzending van Maestro. Hopelijk keert het gelauwerde tv-programma snel terug!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder